tarja pitkänen

Peloton väittelijä, harkitseva mielipidekirjoittaja. Kärkevä alustaja.

 

Olen Tarja Pitkänen Kokemäeltä, olen naimisissa. Olen äiti, mummu ja koiramummu sekä maa- ja metsätalousyrittäjä. Äiti-ammatin jälkeen minusta tuli sairaan- ja terveydenhoidon sekä perushoidon ammattilainen. Teen vieläkin keikkatyötä Norjassa ja voisin toimia firmassani Luontaisterapia Tarja Pitkänen vyöhyketerapeuttina. CV:ni on pitkä, nuorena olin myyjä, nyt aikuisiällä olen tehnyt enimmäkseen sairaanhoitajan töitä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessakin. Vuoden 2008 aikaan kiinnostuin valtakunnan politiikasta, olen ollut kansalaiskirjoittaja siitä asti tähän päivään. Useat vuodet Kokemäen Vasemmiston kokouksissa saivat minut lähtemään ääntenkerääjäksi vuonna 2017. Sain yllätyspotin, nyt olen valtuutettu ja sivistyslautakunnassa. Oli mukava lähteä myös ehdolle eduskuntavaaleihin mutta nyt kerään ääniä tosissaan itselleni – kilpailen voitosta mutta en unohda miten tärkeää jokainen ääni – Sinun äänesi on Satakunnan Vasemmistolle.  Mieti siis numeroa 95.  Jos kaikki minussa natsaa -  älä epäröi - olet tehnyt hyvän valinnan.