tarja pitkänen

Peloton väittelijä, harkitseva mielipidekirjoittaja. Kärkevä alustaja.

Olen täydellisesti yhden kortin varassa näissä vuoden 2019 eduskuntavaaleissa. Tavoitteeni on saada 3000 ääntä,
se on kansanedustajan paikka Satakunnasta. Vaalirahaa on vähän, enkä aio kerätä sitä ihmisiltä, jotka ovat vähissä varoissa. Toinen pikkuongelma ovat nämä pahantahtoiset ja kateelliset ihmiset. Onneksi heitä on sangen vähän. Mutta jos satun tapaamaan heitä sanon, että “ nyt on kuule kiire torille ostamaan silakoita.”
 
Kolmas isompi ongelma on tämä julkaisemani korttini. Siitä on syntynyt kovaa kiistaa. Se kertoo kuitenkin , että olen ajatellut omilla aivoillani kun tein sen: Mietin ihmiskunnan tulevaisuutta, rauhaa ja ihmisoikeuksia. Kortin toisella puolella on 14 asiaa, jotka on korjattava välittömästi tai mitkä turvaavat arjan rauhaa ja ihmisoikeuksia sekä perushoivaa.
 
Maksan ja jaan kortit yksin. Olin hiljan jakamassa Harjavallassa niitä, eilen Porissa siihen saakka kunnes liukastuin. Tuli paussi tekemiselle. Tänään Li Andesson saapuu Kankaanpäähän. Menen sinne, otan rennosti ja välitän Li:lle kysymyksen, että mikä on yksityisten hoivafirmojen asema sotevalinnanvapaudessa kun kunnilla ei edes tule oikeutta tuottaa sotepalveluja. Saavatko pienet hoivafirmat ja yksityiset fysioterapiafirmat esimerkiksi oikeutta olla sotetuottajia? Mikä on heidän asemansa tässä kaikessa? Käyn jatkuvasti keskustelua ihmisten, varsinkin pienyrittäjien kanssa. Suomi on ajanut heidän asemansa tukalaksi kiristämällä valvontaa ja uhkaamalla sakoilla, jollein palkanmaksatusilmoitusta ole tehty kireässä aikataulussa.
 
 
Tällä viikolla täytyy tavata tukiryhmä tiistaina ja sitten avantoon. Maanantaina saan neuvoja nettisivun tarjapitkanen.fi kanssa ja käväisen eläkeläisten luona. Keskiviikkona Venäjän tunnille ja mahdollisesti vapaaehtoisten Läksyhelppiin. Torstai-illalla käyn tutustumassa Huittisten juuri avautuvaan Attendon Tuulensuoja hoivakotiin. Siellä on johtajana arvostamani johtaja vuosien takaa.
 
Otan yhteyttä Elämän eliksiiriin ja perjantaina on kouluvierailu koko päivän. Väliaikoina kirjoitan artikkeleita ja täytän vaalikoneita. Olen aivan fiiliksissä edelleen! Vielä kuusi viikkoa äänestyspäivään. Minulla on kaikki hyvin sillä hyvät ystävät ja tuttavat kannustavat minua paljon ja Vasemmistoliitosta saan myöskin kannustusta. Täydellä riemulla siis kohti eduskuntaa tai no, - ääniä keräämään Satakunnan Vasemmistoliitolle.  Jokainen ääni on tärkeä.