Mitä Jeesus sanoisi tämän ajan hengestä? Tulkaa minun tyköni vain te kahdesti piikitetyt

Sanna Marinin hallitus sekä tasavallan presidentti Sauli Niinistö ovat paljastaneet todellisen nahkansa: Samoin eduskunta, virkamieskunta sekä koronapasseja että hoitajien pakkorokotuksia ajavat lainsäätäjät. Presidentti Niinistö voi vapaasti syyllistää piikittämättömiä: Hän on sanonut: ” Rokottamattomat ovat tehneet itse itsestään panttivankeja.” (IS: 21.10.2021) Presidentti-instituution paheksunta on raskas lisätaakka koronatoimilla sorretuille pienyrittäjille, kohta työläisille ja työnantajille ja parhaillaan ravintolayrittäjille. Heille kaikille lyötiin ja lyödään kohtuuton taakka jahdata piikittämättömiä.

Erikoisesti presidentin entisen puolueen kansanedustajilla on ollut jäätävän kylmäkiskoinen suhtautuminen niitä ihmisiä kohtaan, jotka haluavat suojella lapsiaan ja itseään hallituksen käsittelyltä, piikityksiltä. Kansakuntamme on jaettu kahteen leiriin: A-kansalaiset koronapassiturvassaan ja B-kansalaiset on pantu mieron tielle: Heidäthän on moneen kertaan julistettu herra- ja frouvaköörien haukkumana hylkiöiksi, idiooteiksi, foliohatuiksi, rokotevastaisiksi ja kulkutautimyönteisiksi. Ainoastaan Ano Turtiainen sekä perussuomalaisten lohjalainen kunnanvaltuutettu Ossi Tiihonen tuntuvat säilyttäneen terveen järkensä. He ovat asettuneet yksilön oikeuksia ja terveyttä puoltaviksi kansalaisiksi.

Pahinta tässä kaikessa on, että Suomen evankelisluterilainen kirkko on heittäytynyt etulinjaan piikittämättömiä vastaan. Eivät sentään kaikki kirkot ja papit. Alueviesti-lehden mukaan (8.12.21) Kiikan kirkossa tarkastetaan koronapassi ulko-ovella. Harjavallan kirkossa oli torstaina(2.12) kynttiläkirkko, johon oli kutsuttu kyllä kirkkokäynnille kehitysvammaisia mutta lautasellisella riisipuuroa erotettiin jyvät akanoista seurakuntakeskuksessa. Tämä käsittely aiheutti mielipahaa perheenjäsenelleni. Päätin, ettei hänen tarvitse alkuunkaan kärsiä kirkon lajittelua, häpeäpaalutusta ja terveystietojensa paljastuksia. AVIhan tässä on kaiken takana ja sen takana kuikuillee hallitus.

Muutoin suomalaiset eivät tarvitse valtiomahtia kyttäämään heitä enää: Siitä huolehtivat A-luokan kansalaiset, naisporukat ja Facebookissa tietolaarin vertijat. Tulin kutsutuksi erääseen yhteisruokailuun hiljan. Seuraavana päivänä ilmoitin laimeasti pesäerostani heihin. Se on voimassa siihen saakka kun he tulevat järkiinsä ja lukevat Suomen perustuslakeja. Kenellekään ei pidä mäkättää ruokapöydässä maskeista eikä turvatoimista, yhteisruokailun piti olla hyväntahdon ele eikä kiukunpurkauksen paikka.

Mitä lainsäädännöllisiä asiakirjoja Euroopan Unionin kuin Suomenkin tasolla määrätään liittyen koronapassiin ja perusoikeuksien rajoituksiin? Teologian maisteri Nina Koskela sekä Ville Koskela ovat käsitelleet itsenäisyyspäivänä (6.12) viruksen leviämistä massiivitoimista huolimatta. Heidän mielestään tosiasioista on vaiettu ja siksi on syytä tarkastella ihmiserottelua juuri nyt. He tekivät sen ensinnäkin raamatun tekstin valossa. Nina Koskela viittaa 1. Tess. 5: 14-15 jakeisiin. 

”Kehotamme teitä veljet: Ojentakaa kurittomia, rohkaiskaa arkoja, tukekaa heikkojaja olkaa kaikkia kohtaan kärsivällisiä. Katsokaa, ettei kukaan maksa pahaa pahalla. Pyrkikää aina tekemään hyvää toisillenne ja kaikille ihmisille.”

Vanha ja uusi testamentti eivät siis yllytä vihollisuksiin omaa kansaa kohtaan, ei myöskään sortoon ja vihanpitoon muukalaisia kohtaan, joita meillä aina on keskellämme. Kaikenmaailman räyhänterien on syytä jättää lapsiperheiden pelotteluvierailut väliin sillä lapset ahdistuvat syvästi heistä.

Pariskunta Koskela vetoaa myöskin Euroopan Unionin perusoikeuskirjaan. 1. ”Jokaisella on oikeus ruumiilliseen ja henkiseen koskemattomuuteen. He sanoivat: ”Tämä artikla on täysin sivuutettu.

7.3.1 – varmistaminen, että kansalaisille ilmoitetaan, että rokotus ei ole pakollinen ja ketään ei painosteta poliittisesti, sosiaalisesti tai millään muulla tavalla ottamaan rokotetta, mikäli ei itse sitä halua ottaa. 7.3.2 – varmistaminen, että ketään ei syrjitä sen vuoksi, että hän ei ole ottanut rokotetta, johtuen mahdollisista terveysriskeistä tai siitä, ettei kyseinen henkilö ole halunnut ottaa rokotetta.

EU vaikenee ihmisoikeuksien polkemisesta. Ville Koskela kertoo, että Italiassa on kovat otteet käytössä piikittämättömiä kohtaan työpaikoilla. Apteekissa on valtavia ruuuhkia. Töihin pyrkivät jonottavat siellä koronatestiejä päästäkseen muutamaksi päiväksi töihin. Työnantajia sakotetaan ankarasti mikäli he ottavat rokottamattoman töihin. Italia on matkalla kohti ihmisoikeudellista alennustilaa ja samoin – näyttää siltä – Suomi.

Sanna Marinin sanoi (A-studio 8.12), että yhteiskuntaa pidetään avoinna koronarokotteiden ja koronapassien avulla. Rouva pääministeri itse bilettää, pilkkaa vanhoja buumereita ja Järviradio esimerkiksi mainostaa huoletonta risteilyä kun ympäri maata viilettävät bussit vievät eläkeläisiä huolettomalle risteilylle. On hupaa olla rokotettu, ei testata oireisia, eikä laiteta karanteeniin. 

Kuva: Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *