Keitähän nämä kaikenmaailman pahansuovat tietolaarinvartijat ovat?

SPOTLIGHT-ohjelman tekijät ja haastatellut eivät ole kaihtaneet keinoja maalittaessaan täysjärkisiä ja vastuullisia suomalaisia ohjelmassaan Pandemiankieltäjät. Jopa ohjelman nimi liittyy maalittamiseen. Tietty osa mediaa ja ministeri Aino-Kaisa Pekonen ovat haukkuneet (20.3.2021) mielenosoittajia syyttä, vaikka he kaikki ovat rohkeina ihmisinä puolustaneet demokraattisen valtion perusihmisoikeuksia: Sananvapautta ja mielenilmaisua. Jotta niin – tämä svenska/ylen-ohjelma saisi olla viimeinen naula siihen koronavalhe-arkkuun, jolla yritettiin lyödä elontahtoiset suomalaiset kokonaan polvilleen – kaikella tapaa. Se ei tule onnistumaan milloinkaan vääryydellä. Ja tämä ohjelma tulee vajoamaan yhdeksi pahansuopaisuuden jäänteeksi. 

https://areena.yle.fi/1-50677547

Pandemiankieltäjät-ohjelmassa toimttajat Annivi Gardberg ja Linus Lång puolustavat koronarokotteiden vaarattomuutta vaikka nykyvalossa se on jo räikeää väärän informaation levittämistä sillä ihmisiä on kuollut rokotteisiin, monet ovat saaneet vakavia haittoja jopa ensimmäisestä rokotteesta eikä kukaan tiedä miten rokotetuille pidemmällä aikavälillä käy. Tässä vaiheessa kova rummutus kuitenkin jatkuu: Rokotuksissa voidaan siirtyä terveiden yli 16-vuotiaiden lasten rokotuksiin. Täysin vastuuntunnotonta, ellei sitten rokotteen saajille anneta valtion viranomaisen allekirjoitus – mustaa valkoiselle, että rokottamisen yhteydessä ja jälkeen kaikki aiheutuneet haittavaikutukset korvataan täysimääräisesti. 

Ja kun suositellaan ja annetaan rokotteita nuorille eikö sitten poliittisen ja korkeimman terveyshallintoalan vastuun pidä perustua sillekin tiedolle, että Pandemrix-rokote markkinoitiin aikanaan vaarattomaksi, jota se ei todellakaan ollut nuorille ja lapsille. 

Pandemiankieltäjät-ohjelman tekijät olivat haalineet ympärilleen taitavia diskuteeraajia, jotka kuitenkin ovat olleet vallanpitäjien ja tiettyjen lääkärien sekä THL:n (nyrkkinä WHO:n Troijan hevosen) kuljettamia pandemiatodistelijoita. ”Totuutta” oli vain yksi alussa; tähän kaikki perustui: Totuus oli hallituksen, osan eduskuntaa ja siis WHO:n tietolaarin jatke, jonka askelmerkkejä mainostettiin ja vaadittiin kiivaasti päivästä toiseen. 

Suomalaiset lääkärit, Mikko Paunio, Ville-Veikko Elomaa, Rauli Mäkelä, Jussi Sane, Mikael Kivivuori, Erkki Antila, Ville Pöntynen, Jorma Lehtinen, Harri Hemilä, Matti Tolonen, Päivi Mäkeläinen ja Heikki Peltola ovat lääkäreinä omalla asiantuntemuksellaan valottaneet kansalaisille korona-asioita tai immunologisen puolustuksen merkitystä. Siksi me kansa emme joutuneet harhaan. Tuotantotalouden professori Paul Lillrank ja taloustieteilijä, dosentti Tuomas Malinen ovat pitäneet suomalaisia ajan tasalla – Suomea viedään koronan varjolla laittomasti. 

OYK:n infektiotorjunnanosaston ylilääkäri Teija Puhto on luennoinut, että korona on ollut yleensäkin ihan tavallinen hengitystieinfektio, joka aiheuttaa nuhan, kurkkukivun ja yskän sekä mahdollisesti mahaoireisen taudin. Pahin muoto epidemiassa on ollut ikäihmisillä ja monisairailla keuhkokuume. Nyt nämä ylesvenskan toimittajat Gardberg ja Lång olivat tuotannossaan erheytyneet sellaisille tiedon lähteille, joita suomalaiset eivät enää usko vähääkään. 

Ohjelman ”pandemisti”-asiantuntijat, tutkijat Anna Soveri ja Jan Antfelt – varsinkin Soveri färjää valheellisesti koronamielenosoittajat sellaisiksi, etteivät he ”todennäköisimmin” halua noudattaa koronarajoituksia. Tuo väite on silkkaa valetta. Kaikki ihmiset Suomessa olivat alusta saakka noudattaneet rajoituksia; vierailuja tuttavilleen, omaisilleen, naapureilleen sekä kaikki olivat hyvin tarkkaan omissa oloissaan, kun ravintolat ja kaikki viihde, kirkossakäynnit, urheilu, koulut, opiskelu ja liikunta oli kielletty. Ja pahinta – yrityselinkeinon monenlainen harjoittaminen oli estetty tai kaatunut kokonaan.

On ollut suorastaan hävytöntä halveksia ja ampua tiettyä ihmisryhmää (mielenosoittajia), etteivät he pidä ”lääkkeitä mitenkään terveellisinä ihmisille.” Soveri on ottanut tikunnokkaan vaihtoehtoiset hoidot, joita hän uskoo mielenosoittajien käyttävän vastustuskyvyn vahvistamiseen koska ne ”ovat jollain tavalla puhtaampia ja myrkyttömämpiä. Eiköhän Anna Soveri, elohopeapeitattu vehnä taikka roundup-kasteen saanut vilja olisi jo yleisestikin ”ei toivottavaa myyntitavaraa”? Eikö ole tyhmää nautiskella haitallista viljaa vapaaehtoisesti kun tarjolla on luomuakin? Mielestäni professori Juhani Knuutilta ei olisi tarvinnut kysyä yhtään mitään, sillä niin tutuksi hänkin on tullut haukkuessaan kansan kunnioittamaa lääkäri Antti Heikkilää. Pidetäänkö meitä suomalaisia aivan pölvästeinä, että kaikki soopa uppoaa! Älkääpä erehtyky, me olemme sivistyskansaa.

Ohjelman synkkämielinen sävy muuttui onneksi kun SPOTLIGHTIN haastatteluun oli suostunut yrittäjä, monitaituri Christoffer Weiss. Hänen sanottiin järjestäneen kuusi mielenosoitusta. Todellisuudessa hän oli järjestänyt vain oman ryhmänsä, joka oli alkuaikoina 10 henkilöä. Muut ihmiset ilmaantuivat paikalle aina kun he olivat kuulleet päivämäärän. Ja lisäksi he tulivat kovan vastarintamielialan takia, koska hallitus uhkaili lockdownilla pääkaupungin ja Turun seutua hiljan.

20.3 ja sitä ennen mielenilmauksien vetonaula oli, että mukana oli komea ja yhtä charmikas sekä hyväntuulinen mies kuin Weiss itsekin on. Hän on kansalaisaktivisti ja blogisti Ossi Tiihonen. En nähnyt kansanjohtajan oloisen Ossi Tiihosen (ps) joutuneen poliisin kamppaamaksi kertaakaan, en myöskään toimittajien Panu Huuhtasen (Reformi) enkä Tiina Keskimäenkään(Reformi). Ja Juha Korhonen sai ulkoisesti ihan siedettävän poliisikohtelun, vaikka Koronaförnekarna-ohjelman toimittajat pyrkivät näin jälkikäteen mustamaalaamaan hänet Kremlin kätyriksi. Oikeasti tällä rauhallisella ja diplomaattisella Korhosella olisikin kykyjä valtiomieheksi. Olisivatko hänen kaltaisensä miehet ja naiset sillanrakentajia Suomen ja Venäjän kauppasuhteissa ja asiallisissa maidemme välisissä suhteissa?

Niin, näin se sitten menee kun media joutuu harharetkille ja alkaa puhua ihmisjoukoista tai eri yksilöistä lähes kansallisen turvallisuuden vaarantajina. Näin rankasti ainakin vihjasi ohjelmassa haastateltu professori Katja Valaskivi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *